Nu kan du som privatperson bli stödmedlem för SRT

SRT jobbar för positiva förändringar, förhindrandet av osunda regelverk och säkrare arbetsmiljöer, både för utövaren och slutkonsumenten. I dagsläget så är det alldeles för svaga regelverk rörande vem som får tatuera och i vilka miljöer som ingreppet utförs. SRT värnar om att du som kund får en tatuering som utförs efter gällande regelverk, att ingreppet utförs i en besiktad miljö och att materialet som används är det bästa tillgängliga. Det är vår största prioritering. Vill du stödja arbetet med detta kan du utan kostnad bli stödmedlem och bidra till en säkrare bransch. Som stödmedlem så gör du skillnad genom att visa berörda myndigheter att din och vår säkerhet är viktig för dig.

SRT är en ideell förening där styrelsen och medlemmarna agerar och jobbar för att ingreppet ska bli säkrare. Resultatet av vårt arbete styrs av hur vi syns och hörs. Detta påverkas av kostnader för tex trycksaker, annonsering och aktiviteter

Vill du som stödmedlem hjälpa till ytterligare att påverka detta arbetet positivt, så kan du bidra med valfri summa på följande BG-nr: 221-4906. Märk betalningen med ”Srt bidrag”.

SRT tackar ödmjukast för ditt engagemang!

Bli stödmedlem genom att fylla i följande formulär

    Ditt namn

    Din e-postadress